Over StraQ

Als de kans zich niet voordoet,
creëer hem dan

cropped flaticon straqmarketing 2 - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau
StraQ-marketing LinkedIn
Janique Siepel - StraQ-marketing

Passie, kennis en samenwerking, de fundering van StraQ-marketing. Vanuit deze drie elementen, behandel ik elk vraagstuk van jouw organisatie op het gebied van marketingstrategieën.

Data-gedreven marketing is een essentieel onderdeel voor het behalen van jouw doelen. Hierbij worden theorieën gekoppeld aan data van jouw organisatie en doelgroep. De kunst zit in het vinden van het juiste product bij de desbetreffende doelgroep. Hoe je hierachter komt? Testen en meten!

Bij StraQ-marketing hebben we respect voor de unieke aspecten van jouw bedrijf. Daarom schudden we de kaarten bij elke nieuwe opdracht opnieuw, zodat een uniek marketingspel ontstaat. Zo wordt jouw product of dienst geschikt voor de juiste doelgroep, is er verdieping in jouw organisatie, werken we samen op hetzelfde level en wordt kennis en data slim ingezet.

Hier stopt het natuurlijk nog niet.We zorgen dat jouw klantreis optimaal ingezet wordt zodat jouw product of dienst op de juiste tijd en juiste plaats onder de aandacht gebracht wordt bij jouw doelgroep.

Durf jij het spel te starten?

Winnende spelers

Dankzij StraQ-marketing

Complete marketingstrategie, website optimalisatie voor Bright Access

Bright Access 

Full house marketing pakket. Marketing automation, website optimalisatie, online marketing campagnes, dashboarding en de klatreis. Full house marketing pakket voor zakelijk glasvezel.

Complete marketingstrategie, website optimalisatie voor Partell dankzij StraQ-marketing

Partell 

Full house marketing pakket. Marketing automation, website optimalisatie, online marketing campagnes, dashboarding en de klatreis. Full house marketing pakket voor zakelijke cloud telefoniesystemen.

Flexkozijn - Winnende speler StraQ-marketing

Flexkozijn

Full house marketing pakket. Instructievideo’s van de verschillende kunststof kozijnen met de online marketing kaart. Plus naamsbekendheid vergroting door de brand improvement kaart en de website optimalisatie kaart.

Huisartsenpraktijk-UT-campus--winnende-speler-straq-marketing

UT Campushuisarts – Enschede

Three of a kind marketing pakket. Website optimalisatie en ontwikkeling, online marketing en de klantreis kaart. De campushuisarts in Enschede is een veelzijdig gezondheidscentrum waar studenten voor verschillende onderdelen in de zorg terecht kunnen. 

Feel-Good-Center-Noordwijk---StraQ-marketing

Feel good center

Three of a kind marketing pakket. Online marketing kaart voor straqe SEA campagne en social media campagne, met de Marketing Automation kaart voor professionele opvolging en de Dashboard kaart om de resultaten overzichtelijk te analyseren en op te anticiperen.

Complete marketingstrategie, website optimalisatie voor Partell dankzij StraQ-marketing

Stem Divers

Three of a kind marketing pakket. Online marketing strategie, Marketing automation en marketing analyse. Stem Divers wil de Tweede Kamer net zo divers maken als Nederland zelf.

Fysiotherapie Jorinde Fransen winnende speler StraQ-marketing

Fysiotherapie Jorinde Fransen

One of a kind pakket. Website optimalisatie, voor een hedendaagse uitstraling en maximale gebruiksvriendelijkheid voor alle doelgroepen.

“Een resultaatgericht, no nonsense professional met gedegen kennis van haar vakgebied. Wordt geruisloos een onvervangbaar waardevol lid van je team.”

Janarthanan Sundaram, Bright Access

“Het meedenken en meedoen is een winnende combinatie die ik maar zelden tegenkom. "

StraQ-marketing heeft vanaf dag 1 met ons meegedacht en niet alleen heel treffend duidelijk gemaakt wat er nodig was, maar ook actief ondersteund om het allemaal voor elkaar te krijgen. En tips gegeven hoe zo efficiënt mogelijk om te gaan met het budget. StraQ-marketing adviseert niet alleen, maar doet ook met je mee.
Ik beveel StraQ-marketing van harte aan voor iedereen die wel het resultaat wil, maar niet alles zelf wil doen.

Maurice Pahladsingh, ondernemer (Stem Divers)