Speelkaarten

online marketing - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Verspreid je inzet

Door een straQe online marktingstrategie bereik je jouw doelgroepen op alle benodigde platformen. StraQ-marketing kijkt hierbij verder dan alleen geoptimaliseerde SEO teksten en SEA advertenties in Google. De online marketing kaart bevat het hele online spelpakket.
Google – Sociale Media platformen: Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, TikTok – Youtube – En welk ander online platform dan ook waar jouw doelgroep zich bevindt.

website optimalisatie - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Een tactische speler laat zich niet afleiden

Wat is het hoofddoel van jouw website? Contact opnemen? Een order plaatsen? Met een straQe website leidt je jouw doelgroep naar het beoogde doel, zonder (al te veel) afleiding. De website optimalisatie-kaart maakt jouw website overzichtelijk, met een logische website structuur en goede opvallende call to actions.  Met een website ontwerp gebaseerd op data (SEO), mobielvriendelijke aspecten en uiteraard passend bij jouw huisstijl en doelgroep. 

brand improvement - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Bepaal je spelregels

Begin je marketing met een straQe brandpersona. StraQ-marketing kijkt naar wie jij bent en wil zijn als organisatie. Jouw verhaal is de fundering voor een sterk merkhuis en de basis voor consistente (marketing) uitingen. De brand improvement kaart bevat een brandpersona op basis van jouw belofte, ambitie en kernwaardes. Zo vertel jij overal waar iemand in contact komt met jouw organisatie, hetzelfde verhaal, jouw verhaal. 

Klantreis - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Alle kansen benutten

Met een straQe klantreis weet je precies wanneer, waar en waarmee je jouw unieke doelgroepen moet aanspreken. StraQ-marketing kijkt daarom niet alleen naar je klanten, maar naar elke unieke doelgroep.  De klantreis kaart bevat een uitgestippelde reis van contactmomenten met een doelgroep naar of door jouw organisatie. Wanneer is er contact met en wanneer is meer contact wenselijk?  Zo bind je iedereen op een creatieve, originele en functionele manier met jouw organisatie en haal je het maximale uit elk contactmoment.

Dashboarding - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Blijvend winnen dankzij analyseren en optimaliseren

Alleen met maandelijkse inzichten in je activiteiten, weet je waar jouw kansen liggen en waar winst te behalen is. Met een straQ dashboard krijg je dit inzicht. StraQ-marketing verzamelt en analyseert hiervoor jouw belangrijkste marketingdata. De dashboarding kaart bevat een gestructureerd overzicht van alle marketingdata, bestaande uit de activiteiten, kosten, behaalde resultaten en voortgang van jouw doelen. Met dit inzicht weet je precies welke kaarten zijn gespeeld en met welke tactiek jij blijft winnen. 

marketing automation - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Bedien je speelveld automatisch vanaf één platform

Met een straQ ingericht marketing automation platform beheer je overzichtelijk alle kennis over jouw leads.  StraQ-marketing maakt jouw nieuwsbrieven persoonlijk en richt automatische workflows in. Zo worden e-mail contactmomenten uit jouw klantreis automatisch verstuurd. De marketing-automation kaart bevat het combineren van CRM, sales en marketing in één omgeving, passend bij jouw organisatie. Voor ieder budget en iedere omvang aan leadlijsten biedt StraQ-marketing een marketing automation oplossing.

Met welke
straQ-marketing kaarten ga jij winnen?

Speel je eigen spel met StraQ-marketing kaarten en bepaal je eigen winst.  Welk pakket kies jij om vandaag je marketingspel te starten? Ga je voor één kaart naar keuze om een begin te maken met strategische marketing? Ben je al begonnen met marketing maar kan het enige optimalisatie gebruiken op verschillende vlakken? Kies dan het drie kaarten of royal flush pakket. 

Spel A - Hoogstekaart - StraQ-marketing
Spel B - Drie dezelfde - StraQ-marketing
Spel C - Royal flush - StraQ-marketing

“Een resultaatgericht, no nonsense professional met gedegen kennis van haar vakgebied. Wordt geruisloos een onvervangbaar waardevol lid van je team.”

Janarthanan Sundaram, Bright Access

“Het meedenken en meedoen is een winnende combinatie die ik maar zelden tegenkom. "

StraQ-marketing heeft vanaf dag 1 met ons meegedacht en niet alleen heel treffend duidelijk gemaakt wat er nodig was, maar ook actief ondersteund om het allemaal voor elkaar te krijgen. En tips gegeven hoe zo efficiënt mogelijk om te gaan met het budget. StraQ-marketing adviseert niet alleen, maar doet ook met je mee.
Ik beveel StraQ-marketing van harte aan voor iedereen die wel het resultaat wil, maar niet alles zelf wil doen.

Maurice Pahladsingh, ondernemer (Stem Divers)