Flexkozijn

Winnende twee dezelfde speler

cropped flaticon straqmarketing 2 - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Flexkozijn. Gedisciplineerde vakmensen met gedegen kennis en kunde om alle huiseigenaren van Nederland met plezier, warm te laten wonen. Gevestigd in Hengelo, is Flexkozijn één van de marktleiders op het gebied van kunststof kozijnen in Twente. Met een assortiment uiteenlopend van schuifpuien, buitendeuren, kiepramen, dakramen en dakkapellen, hebben zij voor elk raam in huis een kunststoffen en duurzame oplossing.

De doelgroep: huiseigenaren van middenklassen koopwoningen.

 

Flexkozijn-StraQ-marketing
online marketing - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Instructievideo’s

De doelgroep komt geregeld na plaatsing van één (of meerdere) producten van Flexkozijn, terug bij Flexkozijn met de vraag hoe de deuren op slot kunnen of hoe de openslaande deuren beide geopend kunnen worden. Voor Flexkozijn de reden om StraQ-Marketing in te schakelen en het marketingspel te spelen met de online marketing kaart om de doelgroep te voorzien van instructievideo’s. 

een sterk merkverhaal dankzij StraQ-marketing

Naamsbekendheid vergroting met behulp van offline uitingen

Gedurende het proces van het maken van de instructievideo’s, speelde bij Flexkozijn de behoefte om meer uitingen te plaatsen om zo de naamsbekendheid van Flexkozijn te vergoten. Zodoende wordt nu ook gespeeld met de Brand improvement – kaart. StraQ-Marketing ontwerpt met deze kaart verschillende uitingen in de recent ontwikkelde huisstijl van Flexkozijn. Hieronder vallen onder anderen vlaggen voor bij de plaatselijke voetbalvereniging en bus bestikkering.

“Een resultaatgericht, no nonsense professional met gedegen kennis van haar vakgebied. Wordt geruisloos een onvervangbaar waardevol lid van je team.”

Janarthanan Sundaram, Bright Access

“Het meedenken en meedoen is een winnende combinatie die ik maar zelden tegenkom. "

StraQ-marketing heeft vanaf dag 1 met ons meegedacht en niet alleen heel treffend duidelijk gemaakt wat er nodig was, maar ook actief ondersteund om het allemaal voor elkaar te krijgen. En tips gegeven hoe zo efficiënt mogelijk om te gaan met het budget. StraQ-marketing adviseert niet alleen, maar doet ook met je mee.
Ik beveel StraQ-marketing van harte aan voor iedereen die wel het resultaat wil, maar niet alles zelf wil doen.

Maurice Pahladsingh, ondernemer (Stem Divers)