Fysiotherapie Jorinde Fransen

 

Winnende one of kind speler

cropped flaticon straqmarketing 2 - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Fysiotherapeut Jorinde Fransen is met haar 30 jaar ervaring en persoonlijke aandacht, de fysiotherapeut van zuidoost Drenthe. Expert op het gebied van oedeem-, nek-, rug-, schouder- en andere pijn klachten. Doordat een doorverwijzing van een arts niet nodig is en er geen sprake is van een wachtlijst, is fysiotherapie voor iedereen toegankelijk en binnen handbereik. De marketing uitdaging ligt bij de website. De praktijk beschikt over een website die functioneert, maar erg gedateerd is. StraQ-marketing optimaliseert de website, waarbij gekeken wordt naar een hedendaagse uitstraling en functionaliteiten. Zo is de website binnenkort voorzien van een autoritaire, vriendelijke en hedendaagse uitstraling, met maximale gebruiksvriendelijkheid op alle devices (~desktop, tablet & mobiel). De toeghankelijkheid maakt de website bereikbaar voor de uiteenlopende doelgroep van jonge en oudere volwassenen.

Fysiotherapie Jorinde Fransen winnende speler StraQ-marketing
website optimalisatie - straq-marketing

Website optimalisatie

Fysiotherapie Jorinde Fransen begon eind van 2021 het strategische marketingspel bij StraQ-marketing, met het inzetten van de website optimalisatie-kaart. Naast de hedendaagse uitstraling, is gebruiksvriendelijkheid van de website van groot belang. Zowel op de verschillende devices als op gebied van toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Bovendien heeft de fysiopraktijk als onderdeel van de zorgbranche meer Google optimalisatie aandacht nodig (- n.a.v. de Google E-A-T richtlijnen). 

“Een resultaatgericht, no nonsense professional met gedegen kennis van haar vakgebied. Wordt geruisloos een onvervangbaar waardevol lid van je team.”

Janarthanan Sundaram, Bright Access

“Het meedenken en meedoen is een winnende combinatie die ik maar zelden tegenkom. "

StraQ-marketing heeft vanaf dag 1 met ons meegedacht en niet alleen heel treffend duidelijk gemaakt wat er nodig was, maar ook actief ondersteund om het allemaal voor elkaar te krijgen. En tips gegeven hoe zo efficiënt mogelijk om te gaan met het budget. StraQ-marketing adviseert niet alleen, maar doet ook met je mee.
Ik beveel StraQ-marketing van harte aan voor iedereen die wel het resultaat wil, maar niet alles zelf wil doen.

Maurice Pahladsingh, ondernemer (Stem Divers)