Partell

Winnende royal flush speler

cropped flaticon straqmarketing 2 - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Altijd zakelijk bereikbaar dankzij een zorgeloos, modern VoIP (Voice over IP) telefoniesysteem. Met een hoofdkantoor in Enschede. De marketing uitdaging van Partell is het aantonen dat telefonie niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met  het moderne cloud telefoniesysteem van Partell is een hoogwaardig telefoongesprek voor het MKB vanzelfsprekend. Met een unieke VaMo (Vast Mobiel integratie) ben je altijd bereikbaar, of je nu wel of niet op je vaste werkplek zit. Op marketing gebied heeft Partell twee doelgroepen: partners (betreft de regionale ict-leveranciers) en de eindgebruikers (betreft middenklasse ondernemers).

Partell-StraQ-marketing

Eindgebruikers

De middenklasse ondernemers vormen de eerste doelgroep. Verspreid over het hele land levert Partell zakelijke telefonie, vaak over het eigen betrouwbare glasvezelnetwerk – dit betreft bedrijventerreinen verspreid over het hele land. Voor StraQ-marketing de uitdaging om de naamsbekendheid van Partell te vergroten en het mkb te laten profiteren van zorgeloze, kraakheldere telefonie. Daarnaast worden de volgende verschillende marketing kaarten ingezet:

website optimalisatie - straq-marketing

Website optimalisatie

Om de naamsbekendheid te vergroten en voor iedereen toegankelijk te maken, op elk device, is met behulp van de website optimalisatie – kaart de website van Partell volledig onder handen genomen en in een nieuw jasje gestoken. Waarbij rekening is gehouden met Google eisen (- seo, structured data, pagespeed etc.) en gebruiksvriendelijkheid (- toegankelijkheid voor mensen met een beperking, mobiel vriendelijk etc). 

online marketing - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Online marketing

Online marketing wordt bij Partell ingezet met verschillende content vormen. Van tekst tot video’s. Zo heeft StraQ-marketing klant-casussen geregisseerd in video’s en wordt het Youtube-kanaal geregeld aangevuld met nieuwe instructievideo’s voor de verschillende telefoontoestellen en systemen. Daarnaast wordt gewerkt aan een social media – strategie om het bedrijf op de kaart te zetten op alle denkbare, online kanalen.

marketing automation - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Marketing automation

Om zowel de klanten als partners van Partell geregeld op de hoogte te houden van de acties en ontwikkelingen, wordt de marketing automation kaart veelvuldig gespeeld. Vanuit één overzichtelijk platform worden partners gemaild vanuit naam van de eigen partnermanagers en vindt met minimale inzet volledig gepersonaliseerde e-mail campagnes plaats.

Partnerprogramma

Daarnaast zijn regionale partners voor Partell een belangrijk doelgroep. Dit jaar zal een partnerprogramma worden ontwikkeld om partners te werven, te activeren en tevreden en betrokken te houden. Een groot onderdeel hierbij is het sponsorschap met het wielerteam Team DSM. Zoals dit jaar, waar partners van Partell de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan een unieke, online, inkijk achter de schermen bij grote rondes als de Giro d’Italia en de Tour de France. 

“Een resultaatgericht, no nonsense professional met gedegen kennis van haar vakgebied. Wordt geruisloos een onvervangbaar waardevol lid van je team.”

Janarthanan Sundaram, Bright Access

“Het meedenken en meedoen is een winnende combinatie die ik maar zelden tegenkom. "

StraQ-marketing heeft vanaf dag 1 met ons meegedacht en niet alleen heel treffend duidelijk gemaakt wat er nodig was, maar ook actief ondersteund om het allemaal voor elkaar te krijgen. En tips gegeven hoe zo efficiënt mogelijk om te gaan met het budget. StraQ-marketing adviseert niet alleen, maar doet ook met je mee.
Ik beveel StraQ-marketing van harte aan voor iedereen die wel het resultaat wil, maar niet alles zelf wil doen.

Maurice Pahladsingh, ondernemer (Stem Divers)