Stem divers

Winnende 3 of kind speler

cropped flaticon straqmarketing 2 - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Een platform waarop de kiezers van Nederland kunnen bepalen op wie zij gaan stemmen bij de aankomende Tweede Kamer verkiezingen. Het gaat er niet om op welke partij je gaat stemmen, maar op wie. Er zijn tal van kieswijzers om uit te zoeken welke partij past bij jouw standpunten. Maar op wie uit die partij ga je stemmen? Daarvoor is Stem Divers. Met daarbij als uniek kenmerk, de inclusiviteit van de kamer. Meer vrouwen, meer personen met verschillende afkomsten, van verschillende leeftijdsgroepen. Onder de missie: maak de kamer net zo divers als Nederland zelf is.

StraQ-marketing helpt Stem Divers met de uitdaging om alle Nederlandse kiezers gebruik te laten maken van de kieswijzer op Stemdivers.nl. Hierbij worden hoofdzakelijk drie marketingkaarten ingezet.

Complete marketingstrategie, website optimalisatie voor Bright Access
marketing automation - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Marketing automation

De eerste uitdaging van Stem Divers was het vullen van de kieswijzer met zoveel mogelijk informatie over de kandidaten van de Tweede Kamerverkiezing van 2021. Met behulp van marketing automation heeft StraQ-marketing samen met het team van Stem Divers alle kandidaten op de hoogte gesteld van de kieswijzers en voorzien van een unieke persoonlijke link om gegevens aan te vullen.

Marketing automation is tevens ingericht voor het ontvangen van de gekozen kandidaat in jouw inbox na het invullen van de kieswijzer. Een unieke uitdaging! Gepersonaliseerde e-mails versturen, zonder dat persoonsgegevens worden opgeslagen om politieke voorkeuren en keuzes anoniem te houden.

online marketing - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Online marketing

Een online marketing strategie is uitgerold om heel Nederland kennis te laten maken met Stem Divers. Betreffende Google en Social Media campagnes.

Dashboarding - StraQ-marketing marketingstrategie adviesbureau

Marketing analyses

Hoe wordt de website gebruikt? Vullen kiezers de hele kieswijzer in of stappen kiezers op een bepaald moment uit? Hoeveel mensen mailen de gekozen kandidaat naar zichzelf? Informatie die Stem Divers graag wil verzamelen, met de grootste uitdaging: alles moet anoniem om de privacy van de kiezers te waarborgen. Met behulp van het anonieme nieuwe Google 4 analytics, worden alle gewenste events gemeten en bijgehouden, zonder daar ip-adressen of daadwerkelijke persoonsgegevens aan te koppelen. Zo is het succes van Stem Divers te meten, zonder dat persoon gerelateerde data hoeft te worden opgeslagen!

Maurice Pahladsingh, initiatiefnemer Strem Divers en Ondernemer over StraQ-marketing

“Ik heb begin 2021 met veel plezier samengewerkt met Janique Siepel van StraQ-marketing
We hadden een project waarbij we er belang bij hadden in een hele korte tijd van enkele weken een groot publiek te bereiken. En hadden geen idee waar te beginnen.
Als ondernemer wil ik dat ook niet, ik word graag ‘geholpen’ door iemand die deskundig is zonder me te hoeven verdiepen in zaken.
StraQ-marketing heeft vanaf dag 1 met ons meegedacht en niet alleen heel treffend duidelijk gemaakt wat er nodig was, maar ook actief ondersteund om het allemaal voor elkaar te krijgen. En tips gegeven hoe zo efficiënt mogelijk om te gaan met het budget. StraQ-marketing adviseert niet alleen, maar doet ook met je mee.
Eigenlijk heb ik er gedurende het traject tijdelijk een betrokken projectmedewerker bijgekregen die gedurende de rit niet alleen naast je staat maar ook meedoet.

Het meedenken en meedoen is een winnende combinatie die ik maar zelden tegenkom.
Ik beveel StraQ-marketing van harte aan voor iedereen die wel het resultaat wil, maar niet alles zelf wil doen.”